• NYHED!
  • Joller fra Linder!
  • NYHED!

Prisliste Mercury påhængsmotorer

Prisliste Mercury indenbordsmotorer

Protek Marineservice ApS kan nu præsentere joller fra Linder i vores sortiment.

Aluminiumsjoller fra Linder er lette, stærke og vedligeholdelsesfri - perfekt til sommerhuset og fiskeri på søer og ved kysten.

Vi har selvfølgelig påhængsmotoren fra Mercury som passer til din nye jolle fra Linder.

Klik på billedet og se de mange flotte joller. 

1st Mate - Sikkerhed ombord og tyverisikring.

Vær altid sikker på vandet. 1st Mate sladrer hvis en person ombord på båden falder overbord. Og er det kaptajnen stoppes motoren!

1st Mate har tre funktioner: ”Mand over bord” - overvågningssystem og varslingssystem, nødsignalssystem og effektiv præventiv foranstaltning mod tyveri af din båd og motor.

Klik på billedet og se mere om 1st Mate. 
 

På grund af restriktioner holder butikken lukket indtil den 7. februar 2021 - der kan dog ved forudbestilling og forudbetaling stadig afhentes eller leveres varer efter gældende COVID19-regler. 

Vi er stadig på værkstedet og ved telefonen. 

Vi passer på hinanden - sammen! 

Hos Protek Marineservice ApS er vi stolte af at være Side-Power Premium Dealer! 

Man kan hurtigt få den tanke, at en bovpropel bare er en enkel elektromotor med propel på, og at det ikke har den store betydning hvad man vælger. Men der er langt større forskel end hvad mange går rundt og tror. Lige siden Side-Power udviklede deres første bovpropel for mere end 30 år siden, har deres udviklingsafdeling kontinuerligt forbedret, effektiviseret og fornyet deres produkter således, at de er helt i top når det kommer til innovation, funktion og driftsikkerhed. 

Derfor anbefaler Protek Marineservice ApS Side-Power til vores kunder!