Vi søger arbejdsmand

28 Feb 2024

Vi søger arbejdsmand

Er du vores nye arbejdsmand?

Vi har travlt hos Protek Marineservice ApS og søger en timelønnet arbejdsmand i 15-20 timer om ugen. Stillingen er en tidsbegrænset stilling til den kommende sæson men med mulighed for fastansættelse og flere timer.

Arbejdsopgaverne vil bestå i at assistere vores bådmekanikere, hjælpe til ved søsætning - rengøre, male og polere både, oprydning på værkstedet samt andet forefaldende arbejde.

Vi forventer at du har interesse for både, har en god fysik og er mødestabil. Du har kørekort og gerne trailerkort - trives med mangeartede opgaver og kan holde hovedet koldt og humøret højt. Du behøver ikke at have erfaring eller uddannelse indenfor bådbranchen - vi sørger for grundig oplæring - det vigtigste for os er, at du har hænderne skruet rigtigt på. 

Hos Protek Marineservice ApS kan du forvente at blive en vigtig del af et spændende og veludstyret værksted med en uformel tone og fuld fart på. Du kan forvente hjælpsomme, ansvarlige og kompetente kollegaer samt glade og tilfredse kunder. Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og arbejdsdage med afvekslende og spændende opgaver - her er to dage sjældent ens.

Hvis det er dig eller en du kender, vi leder efter - så kontakt Jesper på tlf. 20772911 eller send din ansøgning/CV til: mail@protekmarineservice.dk

Du er også velkommen til at komme forbi i butikken i åbningstid.

Se mere om os på vores hjemmeside:
https://www.protekmarineservice.dk/om-os.html